Λαμία: Μητέρα τριών παιδιών η πρωταθλήτρια Ευρώπης Γεωργία Χατζηγεωργίου

Η πρωταθλήτρια κολύμβησης, Γεωργία Χατζηγεωργίου, από τη Λαμία ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας ένα ακόμα χρυσό και τιμώντας τα ελληνικά χρώματα και την ιδιαίτερη της πατρίδα.

Η 46χρονη Γεωργία τερμάτισε πρώτη στα 100 μέτρα ελεύθερο με πανελλήνιο ρεκόρ 1.02.36 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters που διεξήχθη στη Ρώμη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr στα 50μ. Ελεύθερο Γυναικών, όσο και στα 50 μ. πεταλούδα, η πρώην αθλήτρια του ΝΑΟΛ, του Ολυμπιακού και τώρα του «Ν.Σ. Παλαίμων», σημείωσε νέα Πανελλήνια ρεκόρ με επιδόσεις 29.10 και 31.22 αντίστοιχα, χάνοντας τα μετάλλια στην τελευταία χεριά, καταλαμβάνοντας τελικά την 4η θέση.

«Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη που έστω και στην τελευταία κούρσα ήρθε το μετάλλιο και μάλιστα χρυσό», λέει η Γεωργία στο lamiareport. «Στους αγώνες συνάντησα μια γυναίκα 87 ετών, μητέρα ολυμπιονίκη, που μπορεί ακόμη και αγωνίζεται. Αυτή είναι η σπουδαιότητα του αθλητισμού. Ευχήθηκα και γω σε αυτή την ηλικία να μπορώ να αγωνίζομαι», προσθέτει χαρακτηριστικά.

Μητέρα τριών παιδιών η πρωταθλήτρια

Φυσικά η πρωταθλήτρια βάζει πάνω από όλα την υγεία και την οικογένειά της. Είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με τον Βαγγέλη Κούτρα, επίσης καθηγητή ΦΑ, με τον οποίον προπονούν μαζί μικρούς και μεγάλους στο σύλλογο «Λεωνίδας» στην κολύμβηση και στις μαχητικές τέχνες.

Το μήνυμα της Πρωταθλήτριας είναι: «ποτέ δεν είναι αργά για να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας. Χρειάζεται όμως υπομονή και επιμονή και να βάζουμε στη ζωή μας τους σωστούς ανθρώπους…».

Σχετικά